Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 14 december 2012

Een slabbetje voor een klein jongetje

Een babykaartje in de vorm van een slabbetje. Ik kwam op het idee toen ik bij iemand een kaart zag van de week die in de vorm van een tuinbroek was gemaakt. Iets heel anders natuurlijk maar toch kwam bij mij het idee voor dit slabbetje boven drijven.
Ik heb gebruik gemaakt van bashful blue cardstock van SU en van het prachtige papier dat hier heel mooi bijpast dat ik van Maaike kreeg. Ik heb er een kantje langs gemaakt en met de cirkelpons en scalloppons ook van SU allebei een plaatje maakt met daarin de berestempel ook van SU. Vervolgens heb ik het woordje boy geknipt uit een vlaggetjes van Lost and Found dat voor dit slabbetje veel te groot was, maar met een beetje knutselen lukte het om het passend te krijgen.
Dit kaartje maakte ik als DT lid voor ons blog: Scrapmydream.
Op de eerste foto had ik het kaartje neergezet maar dan krult het kantje wat om dus ik heb nog een foto gemaakt terwijl het kaartje plat ligt.

3 opmerkingen: