Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 2 oktober 2019

YCCI bijdrage van september

In de envelop van september zat heel gaaf designpapier en wat cardstock. Daar maakte ik deze bovenste twee kaartjes mee.
Het laatste plaatje is een prachtig cadeauzakje (wit met goud) dat extra in de kit zelf zat. Met de set Free as a bird en een mooi stukje lint en een embellishment dat ook in de kit zat, heb ik het zakje op een eenvoudige manier wat opgeleukt.
Zo kun je geld of een cadeaubon op een leuk manier verpakken.
1 opmerking: