Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 27 mei 2017

Een knuffel

Het Less is More Challenge kaartje deze week moet glans / schitteringen bevatten. Ik heb gekozen voor de stempelset Crazy about you en heb daar de bloem en de tak voor gebruikt. De bloem heb ik voorzien van glitters en de blaadjes van wat dauwdruppels. De lieveheersbeestjes komen uit de Love You Lots set. Ik kleurde deze in met de marker, knipte ze met de hand uit en plakte ze met dimensionals op de kaart. Het enkele lieveheersbeestje is het meest linkse beestje van de twee en stempelde ik twee keer. De ene kleurde ik het lijfje zwart en bij de andere rood. Vervolgens heb ik het zwarte lijfje iets smaller geknipt en knipte van het rode lijfje het middendeel schuin weg, en ook de pootjes liet ik achterwege. Nu is het net of deze ene weer weg vliegt.


6 opmerkingen:

 1. Mooie CAS kaart, mooi die glinstering op de bloem en wat bijzonder die dauwdruppels. Je For You kaart is ook mooi met de grote gestempelde bloem.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. This is so beautiful, Ankie! Such a pretty flower. The ladybirds are adorable, and the water drops on the leaves are a super touch! Thanks so much for playing along with us at Less is More :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. What a beautiful card, I love your layout and all the pretty details like the water droplets and the delicate sparkle in the flower. Thanks for joining us at Less Is More!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. A beautiful little scene Ankie and your shimmer looks just perfect. Those added water drops look fantastic and a great CAS design as always. Thanks for playing along at Less is More this week.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi subtiel! Enne lieveheersbeestjes zien we hier nu volop...past helemaal! Fijn weekend verder!

  BeantwoordenVerwijderen