Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 18 mei 2017

Cadeaudoosje

Eén van de medewerkster bij ons in de zaak was jarig en op verzoek van de anderen maakte ik een mooi doosje om haar een (geld) cadeautje aan te bieden.
Met de square pillowbox framelits maakte ik het doosje, en met de Succulent Garden framelits maakte ik de bloem de erop. Uit de set "Koop je eigen geschenk" gebruikte ik de gelijknamige tekst voor het labeltje. De groene blaadjes maakte ik met de Botanical Builder Framelits.1 opmerking:

  1. Prachtig doosje om iemand iets cadeau te geven, de bloem is schitterend. Leuk beterschapskaartje met het fruit erop.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen