Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 22 mei 2017

Bordering Blooms in de hoofdrol

Hallo allemaal,

Een nieuwe week en deze week ook weer een stempelset in de hoofdrol. Soms zie ik tussen mijn stempelsets ineens iets staan waarvan ik denk ... Hé die was ook gaaf, daar moet ik toch weer eens iets mee doen. En dat is deze week de Bordering Blooms, gecombineerd met een embossingmalletje.
Het eerste kaartje is dit fleurige exemplaar geworden. Ik heb de mooie bloemenrand gestempeld tussen twee geëmboste randjes in. Daarna heb ik ze met de markers ingekleurd en de Nederlandse tekst gebruikt uit de Recht uit het Hart set.Geen opmerkingen:

Een reactie posten