Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 6 februari 2014

Tweede uitdaging van vandaag

De tweede post van vandaag is mijn bijdrage aan het Cards en Scrap Challenge blog, waar je deze keer een kaart moet maken met een grote strik erop. Ik heb mijn best gedaan om een grote, maar ook weer niet te grote strik te maken op mijn kaartje.

Ik heb de achtergrond geëmbost met de Mosaic Madness mal van SU, vervolgens met de bijpassende stempelset de figuurtjes gestempeld in de kleur Bashfull Blue en vervolgens het "hartje" erin gestempeld met Night of Navy. Met de eveneens bijpassende pons heb ik de figuurtjes weer uitgeponst en op de achtergrond geplakt. Het lint met de grote strik komt uit mijn voorraadlade en het ienieminie labeltje heb ik handmatig gemaakt. Een kleine metalen kraal en wat lichtblauwe pareltjes in het hart van het bloemetje ter versiering maakt het geheel af.


5 opmerkingen:

 1. Superleuk kaartje, de strik past er perfect bij!

  Leuk dat je meedoet met de cards&scrap challenge!

  Liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaart Ankie! Handig kaartje voor de bazar in maart!
  groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk gedaan, Ankie!! Mooie kaart!
  Bedankt voor het meedoen met deze uitdaging van Cards & Scrap!
  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke keeart heb je gemaakt en fijn dat je meedoet met cards en scrap challenge.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die strik doet het prachtig op je kaart! Bedankt voor je deelname aan Cards & Scrap.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen