Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 27 december 2012

DWYT nr 170

De kerstdagen weer achter de rug, nog een paar dagen vrij van mijn werk dus ook even lekker tijd om te freubelen, en dan gewoon dingetjes waar ik zin in heb en die vooral niet moeten. Ook wel weer eens lekker. Dit kaartje is voor de DWYT uitdaging/schets van deze week.
Heb jij ook nog even lekker tijd voor jezelf en wil je een kaartje maken waar je niet ook nog eens over de layout moet nadenken: kijk dan hier en doe mee. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.


Hoewel een kerstkaartje nog wel gekund had, heb ik hier niet voor gekozen, maar maakte ik een lekker vrolijk verjaardagskaartje. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden, dus als je een reactie wilt achterlaten maak je me daar erg blij mee. Ik lees ze altijd met veel plezier.

2 opmerkingen: