Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 20 december 2012

Dat is nog eens makkelijk

De laatste uitdaging van dit jaar bij DP2 is: zoek je mooiste kaartje van het afgelopen jaar dat je hebt gebruikt en waarbij je gebruik gemaakt hebt van een afdrukje van Mo Manning. Voor mij liet dit geen twijfel bestaan. Dit kaartje waarmee ik bij Elke kaart een feestje mijn eerste prijs daar won met dit kaartje.


Ik denk door de combinatie van plaatje en kleurgebruik blijf ik dit een leuke kaart vinden. Het kostte me ook moeite toen om het te versturen. Dus dit kaartje kan jullie inderdaad bekend voor komen, maar ik vind het zo leuk dat het nog eens wil posten.

7 opmerkingen:

 1. Het is een hele leuke kaart en geef niks dat je hem er voor een tweede keer opzet.

  Groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kaartje misschien win je er weer mee succes ermee.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt helemaal gelijk dat je deze kaart hebt uitgekozen Ankie want hij is ook zo super. Leuk om de kaart weer even te zien. Succes met de challenge.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou het is ook echt een schatje dus dat snap ik wel
  liefs Anke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. This is so cute. Great image and details.

  ~ Tonya
  I have blog candy if you are interested.

  BeantwoordenVerwijderen