Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 30 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk, of maak ik ze op speciaal verzoek. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 1 november 2022

Celebrate

Voor de nieuwe Liftchallenge moet je een kaart maken met een zelf ingekleurde afdruk van een bijv. een stempel en daar letters of een woord uitstansen en dat weer terug plakken in de kaart. Aangezien ik dit ooit eerder heb gedaan, was het niet moeilijk. Ik koos deze keer voor één woord en wel het woord Celebrate. Het afdrukje is gemaakt met de stempels uit de set Bijzondere Zonnebloemen (vond ik wel toepasselijk voor deze tijd van het jaar) en die kleurde ik in met de Blends in mooie herfst tinten.6 opmerkingen:

 1. Heel mooi gedaan met deze prachtige zonnebloemen en de tekst die doorloopt in het witte gedeelte Ankie! Het is zeker geen nieuwe techniek, maar blijft zo leuk om te doen! Fijn dat je meedoet en weer nummer 1 wat betreft je inzending!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw schitterend gemaakt.
  Mooie keuze om met deze prachtige zonnebloemen te werken. Leuk de tekst er half doorheen.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knap gedaan, mooi ingekleurd en de tekst leuk verwerkt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Ankie, ik dacht dat ik al op je kaartje had gereageerd maar misschien heb ik me vergist. (of ik ben in je spam terechtgekomen) Ik vind het in ieder geval echt een prachtig herfstkaartje geworden met deze mooi ingekleurde zonnebloemen. Ik weet zeker dat de jarige hier heel blij verrast mee is! Dankjewel voor je bijdrage aan de liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie zonnebloemen.
  En heel mooi hoe de tekst maar half door de afbeelding is...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zonnebloemen blijven toch altijd mooi, ook op kaartjes. Ze geven je kaartje een fris en feestelijk effect. Je hebt ook voor een leuke tekst gekozen. Mooi gedaan hoor.
  Groetjes, Gerjon (www.kekkekaarten.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen