Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 30 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk, of maak ik ze op speciaal verzoek. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 10 november 2022

Gefeliciteerd

Mijn kaartje voor de Dutch Card Lovers Challenge, iets later dan anders, want het is hier druk in huis. Een man die ziek is en veelvuldig naar het ziekenhuis moet voor onderzoeken en therapieën, dus ik heb heel veel dingen aan mijn hoofd en dan lukt het maar moeilijk om inspiratie te vinden. Maar het is toch gelukt. Met in mijn achterhoofd onze bijna jarige kleindochter kwam ik toch tot dit kaartje. Het idee is niet helemaal van mezelf, maar geïnspireerd op iets dat ik op Pinterest zag.5 opmerkingen:

 1. Sterkte jullie Ankie en Cor. We hadden al vernomen dat het met Cor niet goed gaat. In gebed verbonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Begrijpelijk dat je hoofd naar iets anders staat, maar even aan de hobby kan dan ook wel weer wat helpen. Fijn dat je er even tijd voor vond en deze schattige kaart zal kleindochter vast erg leuk vinden. Sterkte, Ankie en dank je wel voor je deelname aan de DCL challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een snoezig lieveheersbeestje heb je voor je kleindochter gemaakt! Leuk ook hoe je al deze verschillende papiertjes hebt gecombineerd. Dankjewel voor je leuke bijdrage aan de DCL challenge en heel veel sterkte met je man.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattige stanskaart Ankie!
  Bedankt voor het meedoen met DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel sterkte Ankie! Je kaartje is heel leuk geworden, daar zal ze blij mee zijn. Dankjewel voor het meedoen met ons bij DCL 🌺☕️

  BeantwoordenVerwijderen