Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 4 september 2021

Van harte gefeliciteerd

Mijn kaartje voor de Less Is More Challenge met als thema "glitters" is dit kaartje geworden. Met de stans Bloomin' Heart heb ik het hart gestanst uit goud glitterpapier. De tekst komt uit de set Voorjaarswensen. 5 opmerkingen:

 1. Smashing sparkly make

  Happy Saturday

  Kathyk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Such a beautiful sparkly card Ankie. Thanks for sharing with LIM ;) Viv GD xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beautiful sparkly heart ! Love this intricate die cut, it definitely makes a gorgeous CAS card. Thanks so much for sharing and for playing along at LIM.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gorgeous die cut Ankie and perfect for our Sparkle challenge. Thank you for sharing with us at Less is More

  BeantwoordenVerwijderen