Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 15 september 2021

En nog een groente- en fruitkaart

 Ik maakte met het thema van de Dutch Card Lovers nog een tweede kaartje, maar dan gecombineerd met de kaart voor de Liftchallenge. Daar moet je een wiebel-wobbel kaart maken, waarbij je ook vellum moest gebruiken. Omdat ik geen cirkel had die groot genoeg was voor een kaart heb ik een grote ovale stans gebruikt.  Ik koos voor deze kaart voor de set Harvest Hellos en combineerde de pompoen en de appel en maakte deze in herfsttinten. Tenslotte gaan de kant van de herfst weer op. 4 opmerkingen:

 1. Leuk gecombineerd, Ankie, een mooie strakke wiebel en erg leuk fruit! Dank je wel voor het meedoen met DCl èn met de Lifchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig kaartje Ankie, je fruitmandje ziet er ook mooi uit.

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hé Ankie, ik he je met de jubileum challenge gemist! ;-) Leuk dat je er weer bent!
  Een CAS wiebelkaart, mooi met de embossing tekst op het Vellum. Dan je wel voor het meedoen met de liftchalllenge.

  BeantwoordenVerwijderen