Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 18 juli 2017

Wandversiering

In plaats van een kaart heb ik vandaag een fotolijstje dat ik deze keer niet heb gevuld met een foto maar met een stempelwerkje. Ik kwam deze lijstjes tegen bij de Action en had toen meteen een strandgevoel bij de kleurtjes. En met de High Tide stempelset kon ik een mooie passende creatie maken. Ik maakte er twee waarbij ik de vuurtoren in twee verschillende kleuren heb gestempeld waardoor de uitstraling van beide lijstjes net even wat anders is.


1 opmerking:

  1. Prachtige kunstwerkjes, zeker de eerste vind ik mooi bij het lijstje passen. Ook je kaart voor je collega is leuk geworden, goed dat je even het verhaal erbij zette.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen