Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 30 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk, of maak ik ze op speciaal verzoek. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 1 juli 2017

To a wonderful friend

Tussen alle drukte door even tijd weten te maken voor mijn Less is More kaartje. (vanmiddag komt er een extra berichtje waarom het hier zo druk is).
De opdracht is om een kaartje te maken in de kleuren van de vlag van je land. Dat is ons geval dus rood-wit-blauw en ik gekozen voor de pennen uit de stempelset Crafting Forever. Ingekleurd met de marker in de kleuren rood en blauw. Het wit is het cardstock zelf.


9 opmerkingen:

 1. Really elegant make for the LIM challenge

  Kathyk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Terrific card! Thanks for sharing at Less is More!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Terrific card Ankie! Those pen stamps are gorgeous and they look fab in the red, white and blue colours. Really love your layout too, especially the rounded corners. Thank you so much for joining us at Less is More xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Cute card, Annie. What a great idea to use that image to showcase red, white and blue. Love how you framed them. Thank you for joining us this week at Less is More.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. A beautifully CAS card. Love your design and the cute pens

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Simple and elegantly CAS Ankie ;) Viv xx

  BeantwoordenVerwijderen