Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 2 januari 2017

Een bloemetje voor jou

Van mijn vriendin Nicolette kreeg ik met de kerst een zelfgemaakte kaart (uiteraard) en dit kaartje had een heel bijzonder modelletje. Je begrijpt ... dat wilde ik meteen namaken maar dan in een neutrale kaart.


Hierboven zie je het kaartje als het dicht is, en hieronder zie je bijzondere vouwconstructie als het kaartje open gaat.


1 opmerking:

  1. Wat een tof modelletje !
    Heel leuk gedaan !
    Ik wens je een gezond en creatief jaar toe !

    BeantwoordenVerwijderen