Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 4 januari 2017

Bijdrage voor de Liftchallenge

En vandaag een tweede kaartje, dit keer voor de Liftchallenge van deze week.


De bedoeling is om onderstaande kaart te liften waarbij het niet uitmaakt hoe je je afbeelding inkleurt, als je hem maar inkleurt. Ik heb eerst de bloem gestempeld en daarna gemaskerd. Toen de varens op de achtergrond gestempeld en het masker weer verwijderd. De bloem heb ik ingekleurd met de SU markers.


3 opmerkingen:

  1. Prachtige lift heb je ervan gemaakt, Ankie! Heel mooi gekleurd ook. Dank je wel voor je bijdrage!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie lift geworden, en wat een mooie sierlijke swirls op de achtergrond. Leuk dat je er ook in het nieuwe jaar weer bij bent Ankie, dank je wel!

    BeantwoordenVerwijderen