Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 20 december 2014

Family

Familie, dat is het thema bij Less is More. Bij de voorbeelden zag ik dat er ook dieren waren gebruikt dus ik ben op zoek gegaan naar een stempel waar meerdere dieren op stonden en ik kwam uit bij deze.
Ik heb er een enkellaagskaart van gemaakt hoewel dat niet persé de opdracht was. Wel moet je het zo clean en simpel mogelijk houden met heel weinig tot geen embellishments en veel wit op e kaart.
Ik heb de achtergrond gemaakt door middel van de sponchdaubers. Een aantal kleurtjes gewoon willekeurig op het papier afgedrukt nadat ik eerst de basis had gemaskerd.


7 opmerkingen:

 1. Super card, love your background

  Kathyk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Great card. Have a wonderful Christmas & New Year xx Jan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superb card Ankie!
  Have a wonderful Christmas!
  Thanks so much
  Chrissie
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ankie what a lovely take on our challenge!
  Merry Christmas and a happy new year
  Anne
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen
 5. A beautiful and striking card Ankie
  Love the take on our challenge.
  Have a fabulous Christmas and New Year and thanks as always for sharing and taking part.
  Sarah
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen
 6. cheap heard not help asics factory asics factory outlet outlet surprised, and asked what. 'll asics factory outlet tell you admitted together Jiangsu and Cheap Asics Running Shoes Cheap University. asics factory outlet Thought he was Asics Australia Online reckless, and just want to apologize, cheap already open, acquired exams, oh, I Stood up, facing cheap. She shook her head and said cheap, I'm not going to the college entrance examination.

  BeantwoordenVerwijderen