Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 5 december 2014

Welkom lief kleintje

Tjonge, ik heb geloof ik deze week wel alle bijzonderheden uit een mensenleven (huwelijk, geboorte, overlijden) op een rijtje gemaakt. Maar, dat mag de pret niet drukken. Goed voor de variatie :-)

Vandaag een kaartje met een afdrukje van Wildrose. Ik blijf ze zo schattig vinden die olifantjes. En ik heb nog wat afdrukjes ingekleurd en wel klaar liggen, dus als ik even geen inspiratie heb met mijn SU materialen stap ik altijd even over naar de met Copics ingekleurde plaatjes.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten