Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 26 november 2014

Whoohoo, ik ben heerlijk op dreef

Ook voor de Dutch Card Lovers kwam afgelopen weekend een nieuwe uitdaging online. Daarbij werd gevraagd om vooral vierkantjes op je kaart te verwerken. Heerlijk om wat restjes te verwerken dus.


5 opmerkingen:

 1. Heel mooi kaartje in een prachtige kleurcombinatie, Ankie. Erg leuk zoals je de vierkantjes hebt verwerkt. Dank je wel voor het meedoen met DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk die cirkels in de vierkantjes! Bedankt voor het meedoen met de DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaart Ankie!. Leuk dat je meegedaan hebt met de "vierkantjes" uitdaging bij DCL. Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat verwerkt de vierkantjes. ;) Bedankt voor het meedoen met de DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk hoe je die vierkantjes hebt verwerkt. Bedankt voor je deelname aan DCL.

  BeantwoordenVerwijderen