Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 1 november 2014

Kerstkaart in NIET traditionele kleuren

De Less is More uitdaging van deze week. Een kerstkaart in niet traditionele kerstkleuren dus GEEN rood en/of groen gebruiken.
Nu had ik al een poosje op mijn lijstje staan dat ik een voornamelijk zachtroze kerstkaart wilde maken, dus dat heb ik nu meteen maar gedaan.


8 opmerkingen:

 1. Hi Angie,
  I spotted your card at LIM and had to come and have a closer look - gorgeous!!
  I love the colours you have used.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. That's very in the pink ...... gorgeous card !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super elegant Ankie and great non-traditional colours
  Thanks so much for sharing and taking part.
  Sarah xx
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen
 4. What an elegant combination of colours.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sorry to be so late commenting this week Ankie, what a very stylish card!
  Thank you so much for joining us at Less is More
  Anne
  LIM Designer

  BeantwoordenVerwijderen