Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 2 augustus 2012

DWYT nr 149

Een schets van mijn eigen hand deze week. Ik daag diegenen die deze blog bezoeken uit om aan de hand van deze schets ook een kaartje te maken en te linken op de DWYT blog.

En dan hieronder mijn uitwerking:


6 opmerkingen:

 1. Wow schitterend Ankie,
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Ankie!!
  Wat jammer dat je laptop nog steeds niet gerepareerd is. Hopelijk dat je zoon hem snel kan maken. Leuke uitdaging, ben benieuwd naar alle kaartjes van de volgers!!

  Groetjes Sharon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhh wowww Ankie,Wat is dit een schitterende kaart.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Ankie, fijn dat je er weer bent! Mooie kaart hoor! Ik zal proberen om ook eens een kaart te maken n.a.v. de schets, maar weet nog niet of het me lukt deze week!
  groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldige schets Ankie, super is die.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen