Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 3 april 2018

Een vlinder naar het licht

Dit kaartje hoort bij een reeks vlinderkaarten die ik op bestelling maakte. De besteller van de kaarten wilde graag deze tekst op de kaarten. Maar omdat ik die niet op een stempel heb, heb ik ze handmatig geschreven.
De achtergrond van deze kaart heb ik gesponst met inkt. Daarop een met de Stichted  framelits dies een vierkant waar ik een stuk vanaf geknipt heb. De vlinder stempelde ik op een restje papier en kleurde die in met de markers. Toen uitgeknipt en op het vierkant geplakt waarbij het gedeelte dat over het vierkant heen steekt, met dimensionals is geplakt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten