Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 12 januari 2017

In een jaar zitten bijzondere momenten

Een soortgelijk kaartje als dit liet ik vorige week al zien, maar toen gebruikte ik hele zachte bruin en roze tinten. Voor dit bijna identieke kaartje gebruikte ik Rose Red als hoofdkleur, aangevuld met Mint Macaron.


De grote bloem is uit de Birthday Blooms set, de bij komt uit de Touches of Texture. Deze laatste set gebruikte ik ook voor de randen van de kaart.

1 opmerking:

  1. Prachtig! Die grote bloem is erg mooi en ook leuk hoe je de randen hebt bewerkt!

    BeantwoordenVerwijderen