Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 24 januari 2017

Happy Birthday Martijn

Vandaag is onze oudste zoon jarig. Nu weet ik dat hij - net als ik - bezig is met handlettering dus ik maakte speciaal voor hem dit kaartje waarbij ik eens een keer niet gestempeld heb (hoewel ... de grijze achtergrond heb ik wel bestempeld met de Playful Backgrounds) maar een grote, met de hand geschreven tekst heb gemaakt. In de kleuren waarvan ik weet dat die zijn favoriete kleuren zijn. De manier van deze tekst zo te tekenen heb ik gelift van een kaart van Pinterest, maar de achtergrond en de toevoegingen zijn wel gewoon van mezelf. Ben heel benieuwd wat hij ervan vindt.


3 opmerkingen:

  1. Mooi gedaan Ankie! En gefeliciteerd, ook nog met jullie trouwdag :-) je hebt voor allebei de gelegenheden mooie kaartjes gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met je zoon, je hebt een mooie kaart voor hem gemaakt. Knap dat je dat zelf geschreven hebt. En natuurlijk ook gefeliciteerd met jullie 37-jarig huwelijk, mooie kaart heb je voor je man gemaakt.
    Je kaart Thank God vind ik prachtig, heel stijlvol en een mooie tekst.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen