Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 21 november 2016

Deze week een one-sheet-wonder thema

Deze week zie je allemaal kaartjes voorbij komen die ik gemaakt heb met één A4-tje dat ik bestempeld heb en versneden op 7 verschillende kaartjes heb verwerkt. Deze one-sheet-wonder was een onderdeel van de workshop bij Maaike de Ridder-Sack 29 oktober jl.
Ik maakte gebruik van de kleuren Crumbcake, Sweet Sugar Plum en Soft Sky. Echt een hele gave kleurencombinatie. In de najaarscatalogus van SU staan er kerst creaties mee gemaakt op pag. 36. Ik heb dus deze kleurencombinatie gebruikt om er "gewone" kaarten mee te maken. Vandaag dus het eerste kaartje uit deze serie.


3 opmerkingen:

 1. Hoi Ankie, ben je officieel gaan volgen want je ideeën zijn te leuk om te missen :-) ook dit vind ik mooi om te doen, uit een vel veel kaartjes maken. Ben ook meer van de nieuwjaarskaarten . . .

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Marfien, dank je wel voor het compliment en welkom als nieuwe volger van mijn blog.

   Verwijderen
 2. Deze ziet er goed uit Ankie !
  Ben benieuwd naar de volgende kaart !

  BeantwoordenVerwijderen