Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 19 november 2016

Een vintage kaart

Hier mijn tweede kaartje van vandaag en deze is voor de challenge van Less is More. Het thema deze week is een vintage kaart, maar wel CAS.
Ik heb Very Vanilla cardstock gebruikt, dus niet spierwit om zo het vintage gevoel meer te benadrukken. Daarna heb ik gestempeld met Sahara Sand (het vierkant op de achtergrond) en daarover de bladeren gestempeld in Soft Suede. De bladeren komen uit de stempelset Vintage Leaves (hoe toepasselijk 😉 ) De randen van het oplegkaartje heb ik gedistressed en daarna met Sahara Sand een iets bruinig randje meegegeven voor de oude look. De tekst komt uit een stempelset van het Stempelatelier uit Dordrecht.


11 opmerkingen:

 1. This is so lovely, Ankie! What a gorgeous stamp. You've created such an authentic vintage feel - like an old book plate or illustration. Love it! Thanks so much for playing along with us at Less is More :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. FABULOUS! A lovely ethereal feel to it too

  Kathyk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! Hij kan ook heel goed meedoen met de DCLchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie en stijlvolle vintage CAS kaart, Ankie. Erg knap gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh this is sooo gorgeous Ankie ;) Viv xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Simply fabulous Ankie and a wonderful vintage feel here with such a striking leaf stamp. Love how you've distressed the edges too. Great idea and thanks for playing along with us at Less is More this week. Sarah x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Stunning card, Ankie! Love the vintage colors and multiple stamping. - Sweet Kobylkin

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi hoe je subtiel het vintage theme hebt gebruikt! Fijne week weer! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wonderful image and colour tone. I love the distressed background square and edging, looks great.
  Thanks for sharing with us.
  Anita x
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen