Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 24 november 2016

Zomaar

Vandaag een basiskaart in de kleur Crumb Cake met daarop weer een deel van het one-sheet-stempelblad. Zo kun je zien hoe je met één A-4tje of één vel designpapier toch hele verschillende kaarten kunt maken.En vandaag nog een tweede kaartje uit deze serie.


voor dit kaartje gebruikte ik een stukje Fancy Frost Specialty Designer Series Paper. Dat is gewoon wit papier maar van de fabrikant uit al geëmbost.  Voor beide kaartjes maakte ik overigens de tekst weer zelf door middel van handlettering.

2 opmerkingen:

  1. Prachtige kaarten heb je gemaakt met je one-sheet-stempelblad. Je sterktekaart vind ik heel stijlvol en je spinnerkaart is mooi en heel erg leuk.
    groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen