Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 18 oktober 2012

YES!!! ik heb zowaar gewonnen

Hoi allemaal,

Wat een gaaf bericht zag ik vanochtend vroeg zeg. Bij Elke Kaart een Feestje heb ik gewonnen met de uitdaging van vorige week. Hoe gaaf is dat dan! Ik ben echt superblij!!!!

5 opmerkingen:

 1. Van Harte met je welverdiende prijs

  liefs San

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Had je al gefeliciteerd Ankie maar bij deze doe ik het gewoon nog een keer. Gefeliciteerd meis met je eerste plekkie.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd Ankie, wat vind ik dat leuk voor je.

  Groetjes Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend leuk Ankie, gefeliciteerd.

  Groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En verdiend ook! Van harte gefeliciteerd Ankie!
  liefs, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen