Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 15 oktober 2012

Lekker spelen - en een tip van mij voor jullie allemaal

Goeiemorgen allemaal,

Vandaag heb ik voor jullie een kaartje met een stempel van Lilly of the Valley. Die heb ik een tijdje terug van iemand kunnen overnemen en nu dan eindelijk het kaartje (wat ik al wel veel eerder gemaakt heb) op de blog. Ik vind de LOTV stempeltjes erg leuk en ik heb er dan ook nog een paar. Niet te veel want het probleem is dat ik veel stempels leuk vind, ze dan een paar keer gebruik en vervolgens belanden ze in de kast. Hebben jullie dat nu ook? Soms is er iemand die op zoek is naar iets speciaals en dan komen de stempels weer even uit de kast en maak ik er soms ook nog weleens wat mee, maar wat dat betreft zijn digistamps net zo, of zo niet handiger. Die nemen ook niet zoveel ruimte in. Maar ook daar heb ik er inmiddels bergen van. En dan nog ... als ik aan een uitdaging mee wil doen, komt het voor dat ik net geen stempeltje of digi heb van datgene wat het thema is. Maar daar heb ik inmiddels wat op gevonden: je kunt via Google afbeeldingen ook zoeken op plaatsjes of kleurplaten op onderwerp en dat heeft mij al een paar keer aan leuke plaatjes geholpen. Dit is mijn tip voor jullie voor deze keer.
En dan nu het kaartje:

Het achtergrond papier komt uit een blokje MME papier. Het lintje is uit eigen voorraad en de sterretjes heb ik geponst met een miniponsje van het Kruidvat.

6 opmerkingen:

 1. Een hele mooie kaart met een super schattige LOTV stempel erop! Prachtig! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief kaartje Ankie.

  Liefs Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattig kaartje Ankie!!

  Veel liefs Sharon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijk vrolijk, gekleurd kaartje Ankie!
  liefs, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen