Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 5 oktober 2012

Kerst een beetje anders dan anders

Vandaag is mijn bijdrage voor Scrapmydream een combinatie van materialen die ik nog had liggen, onder andere papier van MME, en wat ponsen van SU. Alles met elkaar gecombineerd kwam ik tot dit kerstkaartje. Snel klaar, dus als je heel veel kaartjes nodig hebt is dit wel een aanrader.


Ooit kreeg ik van iemand een doos met spulletjes die ik mocht weggeven aan de Vakantie Bijbelclub van de kerk en die moest ik eerst nakijken op bruikbare dingen. Daar vond ik een handjevol van deze sneeuwsterren die niet echt geschikt zijn voor kleine kinderen maar die deze knutselaar wel goed gebruiken kon. En die heb ik aan dit kaartje toegevoegd.

4 opmerkingen: