Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 13 oktober 2012

Huwelijksfelicitatie

Vandaag is het de 1ste huwelijksverjaardag van Maaike en Danny. Speciaal voor hen maakte ik dit kaartje:


De achtergrond heb ik met distressinkt gekleurd door op een geplastificeerd A-4tje wat kleurtje distressinkt te stempelen en dat met wat water te besproeien zodat het - op aquarelpapier uiteraard - lekker in elkaar kon overlopen. Daarna heb ik er een mooie bloemenstempel overheen gestempeld en de randjes gedistresst met een donkerdere kleur groen. Dit op een mooi paars-blauw stukje cardstock geplakt en het geheel op een mooie witte kaart. De vlinder komt bij de Action vandaan en de plakparels had ik nog liggen. Die pasten er mooi bij.
Maaike en Danny: ook via deze weg van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag. Als het goed is hebben jullie het kaartje vandaag op de mat.

5 opmerkingen:

 1. Wat heb je dit schitterend gemaakt Ankie.


  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat schitterend Ankie, het is net een schilderijtje, helemaal super daar zullen Maaike en Danny wel heel blij mee zijn.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaart!! Daar zal Maaike wel blij mee zijn!!

  Groetjes Sharon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik was zeker blij met deze kaart, wat een plaatje! Loop alleen vreselijk achter met reacties geven op de diverse blogs, maar jullie weten vast wel hoe dat komt.
  Sorry hoor, zal beter mijn best gaan doen! ;-)
  liefs, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen