Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 9 oktober 2012

Happy birdday

Een simpel, doch vrolijk verjaardagskaartje. Geen designpapier deze keer maar een geëmboste achtergrond.  Het uiltje is uiteraard ingekleurd met copics. Alleen vond ik het zo'n raar gezicht dat dit uiltje in de lucht hing dus ik heb er zelf een takje onder getekend. Nog een stukje bakerstwine met daaraan een bedeltje van een uiltje maken het geheel af.


5 opmerkingen:

 1. Hoi Ankie
  Heb weer even rond geneusd op je blog maar volgens mij zit jij nooit stil.Hele mooie kaarten heb je weer gemaakt!!!!groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Natuurlijk weer een super kaartje Ankie!!

  Groetjes sharon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie stijlvolle verjaardagskaart Ankie, ik vind hem top.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen