Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 1 oktober 2012

Girl

Ik was zoals gewoonlijk weer eens bezig met de reepjes papier die overblijven als je van een 6x6 blokje een velletje passend maakt voor een kaart van 13,5 x 13,5. En ik had nog wat lettervlaggetjes van Lost and Found liggen en samen maakte dit een kaartje wat een beetje doet denken aan bijvoorbeeld Oililly. Maar dat kan ook aan mij liggen hoor. In elk geval vind ik het een geslaagd geheel geworden. Zo lekker fleurig en vrolijk.
Wat vinden jullie?8 opmerkingen:

 1. Wat een super kaart zeg!! Lekker vrolijk!!

  Groetjes Sharon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi kaartje Ankie.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een hele mooie vrolijke kaart! Mooie kleuren en een heel leuk en origineel idee!! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Ankie, ik vind hem helemaal geslaagd! Volgens mij is het ook een beetje PIP stijl! Of zeg ik nu iets geks?
  groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee hoor, je hebt wel gelijk denk ik. Maar PIP is ook heel vrolijk en gezelig toch? Groetjes, ankie

   Verwijderen
 5. Het is me ook wat met al die restjes....een reepje hier een stukje daar. Maar jij hebt er wel de oplossing voor. Het is een hele leuke kaart geworden.
  Bedankt voor je leuke reactie op mijn blog.
  Groetjes Sinikka

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een hartstikke leuke kaart. En ook erg vrolijk:)

  Groetjes
  Anja

  BeantwoordenVerwijderen