Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 27 oktober 2012

Fladderende vlinders

Zo even een korte post van mij.
De operatie aan mijn schouder is achter de rug en het herstel en de revalidatie kan beginnen. Ik zit nu heel onhandig met 1 hand dit berichtje te tikken, want om het nu echt heel lang stil te laten op het blog.... Ik ben er dus nog wel hoor, maar kaartjes maken zit er voorlopig even niet in. Ik had al wel een aantal kaartjes op voorraad gemaakt zodat ik af en toe toch even wat kan laten zien.

Dit is een verjaardagskaartje voor een goede vriendin. De achtergrond is gemaakt met distressinkt op aquarelpapier, en daarna heb ik er een bloemenstempel overheen gezet en gemat op heel donkerblauw cardstock. De vlindertjes had ik nog liggen en waren wit, maar die heb ik met distressinkt in dezelfde blauwtint als de achtergrond gekleurd, en het geheel voor de afwerking nog wat versierd met plakpareltjes. Een vrij simpel kaartje om te maken, maar met een mooi resultaat.7 opmerkingen:

 1. Oei vervelend, maar zeker noodzakelijk, wens je een spoedig herstel, je kaartje vind ik geweldig mooi,
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ankie, een voorspoedig herstel gewenst!
  Prachtige kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kaart.

  Beterschap en sterkte Ankie.
  Liefs Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig is de operatie achter de rug Ankie en is het goed gegaan. Nu kan je revalideren. Hou je taai he. Dit kaartje is prachtig, mooie kleuren ook.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve Ankie,

  Veel beterschap en hopelijk dat ik je snel weer zie!! Geniet van je bloemetjes!! Tot gauw!!

  Groetjes Sharon

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Shar, ik was vanochtend aangenaam verrast toen mijn dochter boven kwam met jullie roosjes. ze staan hier te pronken op de salontafel. Echt een lichtpuntje op een dag als vandaag. Ik hoop in de loop vd week weer zover te zijn dat ik even een ommetje kan maken, dan loop ik wel even langs. gr. Ankie

   Verwijderen
 6. Hoi Ankie, komt me bekend voor die kaart! Hij is net zo mooi als de kaart die Danny en ik kregen voor ons 1-jarig huwelijk! Super gaaf hoor!
  liefs, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen