Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 25 oktober 2012

En vandaag is het weer restjesdag

Vandaag bij DWYT weer een uitdaging met vierkantjes. Iets minder dan vorige week en het is ook puur toeval dat dit zo gepland is. Maar evengoed dagen we jullie uit om mee te doen en aan de hand van onderstaande schets die ik mocht maken een kaartje te maken en dan te linken op de DWYT blog.
En dan is dit mijn kaartje geworden:


Bedankt weer voor het langskomen en ik zou het erg waarderen als je een reactie wilt achterlaten.

9 opmerkingen:

 1. Absolutely love your beautiful card.
  luv
  Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie sketch Ankie en wat heb je er een superkaartje mee gemaakt. Helemaal top.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schitterende kaart Ankie.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een hele mooie chique kaart Ankie! Mooie design en super gemaakt! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou Ankie wat een schatje zeg!!!

  Veel liefs Sharon

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Ankie als je dit lees ben je al geopereerd en ik hoop dat het allemaal goed is gegaan.Beterschap en je kaart is weer heel mooi leuk idee om zo restjes papier op te werken.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Margo, dank je wel voor het compliment. En inderdaad de operatie is inmiddels gebeurd. Het is goed gegaan, al heb ik wel veel pijn. Gelukkig heb ik daar goede pijnstillers voor gekregen, maar ik moet zeggen: deze operatie is echt een stuk heftiger dan die van twee jaar geleden aan mijn andere schouder. Groetjes, Ankie

   Verwijderen
 7. Hoi Ankie, ook al weer zo'n mooi kaartje. En dat nog wel op de dag van je operatie! Wat goed van je dat je vooruitgewerkt hebt. Kunnen wij tenminste blijven genieten! ;-) Hou je taai hè?
  liefs, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen