Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 30 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk, of maak ik ze op speciaal verzoek. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 19 juni 2024

Sending birthday hugs

Deze kaart is mijn bijdrage voor de Dutch Card Lovers Challenge waarbij tekst / letters de hoofdrol moeten spelen op je kaart.
Ik gebruikte de Label me Bold set om Happy Birthday in regenboogkleuren over de hele kaart te stempelen. Het schattige hamstertje komt uit de set Hearts & Hugs.3 opmerkingen:

  1. Wateen heerlijke vrolijke kaart. En die hamster blijft leuk he? Bedankt voor je deelname bij de DCL.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super cute deze vrolijke hamster en regenboogkleurtjes. Leuke en originele manier om tekst op je kaart te verwerken! Dankjewel voor deze bijdrage aan de Dutch card lovers challenge!

    BeantwoordenVerwijderen