Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 30 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk, of maak ik ze op speciaal verzoek. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 19 juni 2024

Sending birthday hugs

Deze kaart is mijn bijdrage voor de Dutch Card Lovers Challenge waarbij tekst / letters de hoofdrol moeten spelen op je kaart.
Ik gebruikte de Label me Bold set om Happy Birthday in regenboogkleuren over de hele kaart te stempelen. Het schattige hamstertje komt uit de set Hearts & Hugs.



Gefeliciteerd

Een stoere kaart voor een bijna volwassen jongeman. Gemaakt met de set Whale Watching.



vrijdag 14 juni 2024

De herinnering blijft

Laatst maakte ik op verzoek een condoleancekaart waarbij ik ook de lelie uit de set Leve de Lente gebruikte. Alleen was het verzoek om die in de primaire kleuren rood, groen en blauw te houden. En omdat die set toch nog op mijn bureau lag, heb ik er nog een kaart mee gemaakt maar dan in meer gedekte kleuren. De bloem is deels ingekleurd met de Soft Seafoam blends.



woensdag 12 juni 2024

Van harte gefeliciteerd

Een mannenkaart gemaakt met een combinatie van stempelsets. Te weten: Sailing home, Ocean Front en Voorjaarswensen.



zaterdag 8 juni 2024

Showered with love

 En aangezien we toch in de huwelijkskaartenmodus zaten, maakte ik ook wat kaartjes voor huwelijksjubilea met de set Under my umbrella.



donderdag 6 juni 2024

Wishing you sunsine and happiness

Een huwelijkskaart, gemaakt voor mijn zwager en schoonzusje die vandaag in het huwelijksbootje stappen. Deze kaart is meteen mijn bijdrage als gastdesigner van het Super Challenge Team voor de maand juni. Dat was een van de prijzen die ik won met de challenge van april. Daar vragen ze een zgn. slim-line kaart. Dus een kaart van 21 x 10,5 cm. De rest mag je zelf invullen. Aangezien ik nog volop in het denkproces zat voor een huwelijkskaart voor mijn zwager, kon ik dat mooi combineren.





woensdag 5 juni 2024

Sending a big hug

Tja, dat heb je als je de opdracht van een challenge niet goed leest 😎 zoals ik gisteren de opdracht bij de Liftchallenge. Ik had gelezen dat het een soort puzzel-kaart moest zijn, maar niet gezien dat je zelf de stukjes moest snijden. Gelukkig is er nog tijd om een nieuwe variant te maken, dus dat heb ik zojuist maar even gedaan. En nu maar hopen, dat deze wel goed is.



dinsdag 4 juni 2024

Een opbeurende knuffel

 Voor de Liftchallenge Liftchallenge maakte ik deze kaart. Een soort van puzzelkaart.



Leven is vast willen houden

We hebben ze helaas allemaal van tijd tot tijd nodig; condoleancekaarten. En als je er dan toch een nodig hebt, moet het wel een mooie, en in mijn ogen rustgevende, kaart zijn. Ik maakte er een met allemaal dwarrelende veertjes.



zondag 2 juni 2024

Liefde zit in kleine dingen

Zoals prachtig designpapier en een mooie tekst. Combineer deze twee en je krijgt een superleuk kaartje.