Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 30 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk, of maak ik ze op speciaal verzoek. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 29 maart 2024

Hello

Hallo, .... ik heb heel bewust de afgelopen weken nagenoeg geen posts geplaatst, om te kijken of er iemand is die dat mist. En wat denk je?? Nergens een vraag of opmerking waarom er niets meer komt. Kennelijk is blogs volgen niet meer interessant. 
Maar goed, ik probeer het vandaag toch maar weer eens een keer, kijken of mensen dit nu wel zien. 

Ooit eerder stelde ik mezelf de vraag of ik wel door moet gaan met bloggen. En ik krijg daar meer en meer mijn twijfels bij. Blijkbaar hebben mensen geen behoefte meer aan inspiratievoorbeelden. Ook prima, maar dan hoor ik dat ook graag.

2 opmerkingen:

  1. Beautiful card. I do hope that you find enough support and inspiration to keep blogging. I don't visit often, but really enjoy your craft when I do.
    regards
    Marie Q (Australia)

    BeantwoordenVerwijderen