Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 30 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk, of maak ik ze op speciaal verzoek. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 12 februari 2024

Een wondertje

Voor de Liftchallenge vragen ze een kaart met repeterende vormen, tekst en kiekeboe. Ik koos voor de rechthoeken uit de set Watercolor Shapes in de kleuren Fresh Fresia, Lemon Lime Twist en Pool Party. Met een heel oud stempelsetje stempelde ik de ooievaar met baby en knipte uit, om hem vervolgens door het raam de baby te laten afleveren. Een passende tekst erbij et voilá.3 opmerkingen:

 1. Een leuke uitwerking van de lift-challenge. Je kaart heeft mooie kleurtjes en leuk zoals de ooievaar tevoorschijn piept.
  Lieve groetjes Miranda (bolletje lucky)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattig babykaartje Ankie! Dankjewel voor je bijdrage aan de liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kind kan de was doen! Leuke uitwerking met lieve kleurtjes. Bedankt weer voor het meedoen met de Liftchallenge Ankie!

  BeantwoordenVerwijderen