Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 30 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk, of maak ik ze op speciaal verzoek. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 4 oktober 2023

Have a beautiful day

Mijn eerste kaartje voor vandaag stond al geprogrammeerd, maar er komt er nog een bij. De eerste is deze: de Less is More Challenge waar het thema muziek is. Ik koos deze keer voor een kaart in de kleur Very Vanilla.2 opmerkingen:

  1. Very pretty!! I love Very Vanilla! Thanks for playing along at LIM!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. A lovely card, perfectly matching our theme. I love the sharp corners contrasting against the torn edge. fab. Thanks for joining us at Less is More.
    Neil

    BeantwoordenVerwijderen