Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 30 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk, of maak ik ze op speciaal verzoek. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 16 september 2023

Celebrate

Het thema van Less is More is "C" van Celebrate. Ofwel, iets te vieren. Ik heb gekozen voor een centrale tekst met daarin het woord celebrate. Deze komt uit de set Balloon Bash en is al wat jaartje oud. Maar komt zo af en toe goed van pas. Zo ook nu.
Op de achtergrond heb ik met de kleur Soft Seafoam een gedeelte ingekleurd met behulp van een stencil. De tekst heb ik gestempeld met Starry Sky. Om de kaart niet al te clean te houden heb ik de basiskaart gemaakt in de kleur Soft Seafoam en de "mat" gewoon wit gehouden.
4 opmerkingen: