Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 30 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk, of maak ik ze op speciaal verzoek. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 2 juli 2014

Recycle

Dat is het thema van Less Is More van deze week. Een beetje later dan jullie van mij gewend zijn, maar hierbij toch nog een kaartje.
Je moest dus iets opnieuw gebruiken. Ik heb twee stukjes designpapier gepakt die ik ooit had gesneden om te gebruiken maar die ik uiteindelijk niet nodig had. Het stukje lint is zo'n lintje dat in een t-shirt zit als je het koopt en die er altijd zo irritant uit kunnen hangen. Die knip ik er dus ook standaard af maar bewaar ze wel om op kaarten te verwerken, zoals nu dus onder de vlinder.


6 opmerkingen:

 1. Great card, love the butterfly !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Very pretty butterfly. Well done Ankie! Stef

  BeantwoordenVerwijderen
 3. A beautiful and striking card Ankie
  Thanks so much for sharing and taking part.
  Sarah xx
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I cut those ribbons out too Ankie!
  Super card!
  Thanks so much
  Chrissie
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen
 5. What a pretty CAS card Ankie!
  Thanks for joining the Less is More Challenge this week
  Anne
  LIM Designer

  BeantwoordenVerwijderen