Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 30 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk, of maak ik ze op speciaal verzoek. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 8 januari 2014

Wat een rijk bezit

Hoi allemaal, even een korte updat van mij vandaag. Gisteravond zijn we opnieuw grootouders geworden nu ons inmiddels vijfde kleinkind is geboren. Het is een meisje en ze heet Joanna. Ik hoef jullie niet te vertellen hoe blij, dankbaar en trots we zijn op onze drie kleinzoons en twee kleindochters!

9 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleindochter
  Geniet er lekker van
  XXX
  Cinderella

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd met je kleindochter Ankie.
  Wat een mooi wonder weer zeg.
  Is alles goed met moeder en kind.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig leuk zeg, van harte gefeliciteerd,
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd!! Geniet van jullie kleinkinderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nogmaals van harte gefeliciteerd hoor Ankie! En Cor ook natuurlijk! Ik heb vanavond de laatste foto's mogen zien en het zijn allebei plaatjes!
  liefs, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen