Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 4 januari 2021

Hello

Vandaag weer een kaartje voor de Dutch Card Lovers Challenge die gisteren weer van start is gegaan.

Deze keer moet je een gedeeltelijke masking met behulp van Dies op je kaart verwerken. Ik de set Nested Labels genomen, deze deels gesponst in de kleur Rose Red en vervolgens de vogels en de tekst uit de Free as a bird set gebruikt. Ook die stempel is deels ingekleurd en wel alleen op het deel dat niet op het gesponste stuk zit. Behalve dan wat bloemetjes en blaadjes, want anders werd het wel heel saai.




6 opmerkingen:

 1. Deze is echt prachtig, aan die techniek ga ik me misschien toch ook eens wagen...
  Groetje,
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lief jouw kaartje met de schattige vogeltjes! En.... wéér numero Uno w.b inzendingen 😄! Dankjewel voor je inzending!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi Ankie! Heel goed idee om juist het vogeltje wat buiten het kader valt te kleuren. Ik vind het een prachtig effect geven. Bedankt voor het meedoen met onze DCL challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie uitwerking van de gedeeltelijke masking Ankie!
  Bedankt voor je deelname aan DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kaart Ankie, goed gelukt! Leuk dat je met ons meedoet bij DCL!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg mooi gedaan hoor. Bedankt voor je deelname aan DCL.

  BeantwoordenVerwijderen