Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 15 september 2020

Challenge kaartje voor de Liftchallenge

 Mijn kaartje voor de uitdaging bij de Lift Challenge heeft geen tekst. Wel een super gave strook in kleuren gesponst, en daarop gestempeld met zgn. silhouet stempels.

De kleuren spatten echt van mijn kaart. Heel blij met het resultaat dus.
4 opmerkingen:

 1. Bedankt voor je lieve bericht op mijn blog. Ik ben je meteen gaan volgen en heb je in mijn lijst gezet.

  Wat een prachtige kaart! Mooi dat paars en rood. Doet mij denken aan vroeger, toen ik idd in enorme bos achtige tuin op de schommel zat in het avond zonnetje.

  x
  Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een mooie kaart Ankie, mooi die kleurrijke achtergrond bij de silhouetten.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gloedvolle strook achter die mooie stempels. Een mooi tafereel heb je neergezet op je kaart! Fijn dat je weer zo enthousiast meedoet, Ankie! Dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt er helemaal een landschapje van gemaakt. Mooi geheel en prachtige kleuren. Mooi en heel erg leuk dat je weer met ons meedoet Ankie! Dank je wel.

  BeantwoordenVerwijderen