Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 17 oktober 2018

YCCI - met de inhoud van de envelop van september

Oeps, ik zie net dat ik begin oktober vergeten ben om te laten zien wat ik gemaakt heb met de envelop uit de You Can Create It kit die ik regelmatig bestel bij Helene den Breejen.
Dus bij deze alsnog.
In deze kit zat o.a. een mini pizzadoosje en het mooie designpapier dat ik hierop heb gebruikt. Voor in het doosje maakte ik drie mini kaartjes. Leuk voor aan bijvoorbeeld een kadootje.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten