Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 11 oktober 2018

Sending you warm wishes

Speciaal voor mijn schoonzusje die wel een opstekertje kon gebruiken toen haar man in het ziekenhuis lag, maakte - opnieuw met de set Still Night - deze uilen kaart. Zij is helemaal verslingerd aan uilen en ik kon haar geen groter plezier doen dan met deze kaart. Vijf minuten nadat ze hem ontvangen had, stond er al een enthousiast berichtje over op haar Facebook. Geweldig hoe je iemand op een relatief simpele manier zo blij kan krijgen.
Ik emboste de achtergrond met de bomen embossingfolder van SU. Door eerst op de embossingmal te stempelen met een stempeltje uit de set Moonlake, kreeg ik een mooie achtergrond achter de bomen.
Met de Colorful Seasons stansenset stanste ik een donkerbruine tak om de uil op te laten zitten. Met wat kleine blaadjes uit de Perpetual Birthday Calender set stempelde ik op de geëmboste bomen wat blaadjes. De uil kleurde ik in met de blenderpens en plakte deze met dimensionals op de tak. De tekst komt eveneens uit de set Still Night en die ponste ik uit met label pons die ik op maat knipte zodat hij niet de halve kaart zou bedekken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten