Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 16 oktober 2018

Bosgezicht

En ook weer met de set Still night maakte ik een kaartje voor vandaag. Deze keer maakte ik er "zet neer kaartje" mee. Ik kwam op het idee voor dit kaartje nadat ik een dergelijk kaartje had gemaakt als een zgn. tuintje. (Deze zal ik morgen laten zien)
Onderstaand kaartje heeft een mooi plekje gekregen in het kantoor van een collega die wel even een steuntje in de rug kon gebruiken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten