Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 10 september 2018

Hoera jullie gaan trouwen

De jongedame die jarenlang bij ons in de winkel gewerkt heeft op zaterdag (inmiddels is ze er al weer een poosje uit) trouwde op 30 augustus. Hun huwelijkskaart was heel eenvoudig met een paar bladeren van een (volgens mij) olijfboom.
Dus het kaartje dat ik voor het bruidspaar maakte is daarop gebaseerd alleen had ik natuurlijk geen stempel met olijfblad, dus heb ik het blad uit de Tropical Chic gebruikt. Om toch nog wat kleur mee te geven maakte ik er nog een paar mooie bloemetjes uit dezelfde set op. Om het geheel compleet te maken stempelde ik de envelop ook gelijk mee.Geen opmerkingen:

Een reactie posten