Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 29 november 2017

Stationarybox

Tijdens een zaterdag workshop bij Maaike maakten we een Stationarybox. Wat dat is? Dat is een doosje voor op je bureau. Er zit een pen in, een post-it blokje, een doosje om je postzegels in te bewaren, labeltjes, cadeaukaartjes, en kaarten.
We zijn er heel de zaterdag zoet mee geweest want het is best een werkje. Maar wel erg leuk om te doen.
Hieronder zie je het doosje dat ik maakte. De inhoud komt de komende dagen beetje voor beetje voorbij.

Als het doosje dicht is, ziet het er uit als een gewoon doosje. Maar dan doe je het deksel eraf en dan....
Zie je dit. Zo kun je het dus evt. open laten staan op je bureau.
Hieronder zie je nog een close-upje van het voorste deel van de box. De pen, de post-its en het kleine witte doosje rechts voor je postzegels.

1 opmerking: